پلتفرم حافظ | طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ

سئوی خارجی

تیم تحریریه

تیم تحریریه

نوشته شده در پلتفرم حافظ

جستجو

دسترسی سریع

ما را دنبال کنید

سئوی خارجی

سئوی خارجی

یکی از اصطلاحات رایجی که این روزها از زبان کارشناسان سئو و دیجیتال مارکتینگ می‌شنویم، اصلاح سئو خارجی سایت یا سئوی OFF PAGE است. با افزایش سرعت حرکت دنیا به‌سمت ماشینی و دیجیتالی شدن، وب‌سایت‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی جایگاه ویژه‌ای به‌دست آورده‌اند.افزایش تعداد وب‌سایت‌هایی با موضوعات مشابه مانند فروشگاه و رقابت شدید بین آن‌ها، تکنیک‌های مختلفی را به وجود آورده است که در تلاش برای ارتقای رتبه و امتیاز سایت، در میان هزاران محتوای مشابه هستند. همان طور که می‌دانید سئو مجموعه تکنینک‌های کاربردی است که انجام آن‌ها، موجب رشد و افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو می‌شود.به‌طور کلی سئو به دو شاخه سئوی داخلی و سئوی خارجی تقسیم می‌شود. در این مطلب قصد داریم پس از معرفی سئو OFF PAGE، به معرفی تکنیک‌های اصلی و مهم آن بپردازیم، پس تا پایان همراه پلتفرم حافظ باشید.

سئو خارجی چیست؟

سئو خارجی یا سئوی خارج از سایت، مجموعه اقداماتی است که برای ارتقای رتبه وب‌سایت، در محیط‌هایی خارج از خود سایت انجام می‌شود. به‌عنوان مثال می‌توان لینک‌سازی خارجی را جزو این نوع از سئو به‌شمار آورد.بهینه‌سازی خارجی سایت را معمولا در مکان‌های معتبر مانند سایت‌های پربازدید انجام می‌دهند و شامل فعالیت‌هایی از جمله لینک‌سازی، تبلیغ و تولید محتوا است.همان طور که اشاره کردیم یکی از اصلی‌ترین کارهای انجام شده در سئوی خارج از سایت ایجاد لینک خارجی و پیوند آن به وب‌سایت خود است. بک‌ لینک‌ها به سه شکل ایجاد می‌شوند که عبارتند از:

لینک‌های طبیعی که بدون هیچ اقدامی، توسط صاحب سایت مبدا ایجاد می‌شوند؛ مانند، لینک‌ دادن یک بلاگ‌ نویس مواد غذایی به یک سایت فروشگاهی فعال در این زمینه بدون اطلاع سایت مقصد.لینک‌های ساخته شده‌ی دستی که با فعالیت عمدی صاحب سایت به وجود می‌آیند؛ مانند، رپورتاژ، تبادل لینک یا وادار کردن مشتریان به لینک دادن به سایت شما در محیط خارجی.ی لینک خود ساخته که بخش مهمی از لینک‌های خارجی را شامل می‌شود، عبارت از لینک‌هایی است که صاحب سایت در محیط‌های معتبر خارج از سایت مانند انجمن‌ها، وبلاگ‌ها، فرم‌ها و رسانه‌های اجتماعی می‌سازد.

سئوی خارجی

تفاوت بین سئوی داخلی و خارجی

سئوی داخلی بر بهینه‌سازی آن بخش از سایت توجه می‌کند که تحت کنترل صاحب سایت قرار دارد، در حالی که تمرکز اصلی سئو خارجی بر افزایش اقتدار دامنه‌ی سایت از طریق گرفتن بک لینک، ایجاد محتوا و تبلیغات از دیگر سایت‌های معتبر است.سئوی داخلی به مجموعه تکنیک‌هایی می‌گویند که برای ارتقای رتبه سایت، در داخل آن انجام می‌شود مانند لینک‌سازی داخلی، انتخاب URL مناسب، انتخاب کلمه کلیدی مرتبط و مناسب، تولید محتوا، متن جایگزین عکس و سایر بهینه‌سازی‌ها.

سئوی داخل صفحه تاثیر بسیار زیادی در بهینه‌سازی سایت دارد و به عقیده بسیاری از کارشناسان، بخش اصلی بهینه‌سازی سایت، سئوی داخلی است.در مقابل به هر عملی که خارج از محدوده‌ی سایت برای ارتقای رتبه‌ی آن انجام شود سئوی خارجی گفته می‌شود. باید توجه داشت که هر دو قسمت از سئو یک هدف را دنبال می‌کنند که عبارت است از رسیدن به رتبه یک در موتورهای جستجو، اما تنها قلمرو آن‌ها با یکدیگر تفاوت دارد.

چرا سئوی OFF PAGE مهم است؟

با توجه به تغییر مداوم الگوریتم‌های گوگل برای رتبه‌بندی سایت، بسیاری از کارشناسان سئو معتقد هستند که سئوی OFF PAGE تاثیر بسیار زیادی در ارتقای رتبه سایت دارد و مساله‌ی تغییر الگوریتم‌ها در میزان اثر بخشی لینک‌سازی خارجی تفاوتی ایجاد نمی‌کند.عده‌ای عقیده دارند که حدود ۵۰ درصد از سئو را سئو خارجی تشکیل می‌دهد. طبق بررسی عواملی که بیشترین تاثیر را در رتبه‌بندی سایت‌های مختلف در موتورهای جستجو در سال ۲۰۲۰ داشته‌اند، می‌توان فهمید سئو خارجی تاثیر بسیار زیادی در رتبه‌دهی توسط موتورهای جستجو دارد. یکی از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده در امتیاز وب‌سایت‌ها، لینک‌سازی خارجی است.

تکنیک‌ های سئو خارجی

ایجاد انجمن در شبکه‌های اجتماعی

یکی از مهم‌ترین و بهترین روش‌‌های انجام سئو خارجی، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام، لینکدین، توئیتر، پینترست و محیط‌های مشابه است.گوگل که یکی از مهمترین موتورهای جستجو است و اعتبارسنجی آن تاثیر بسیار زیادی در بهینه‌سازی سایت دارد، چند مدت پیش اعلام کرد سایت‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند از ارزش بالاتری برخوردار هستند.برای فعالیت در این بسترها بهتر است ابتدا در شبکه‌های اجتماعی مختلف پروفایل بسازید و پس از جمع کردن تعداد زیادی مخاطب، به تولید محتوا درباره‌ی وب‌سایت خود یا فعالیت آن بپردازید.بعد از تولید محتوای مرتبط با سایت، بهترین راه برای کمک به سئو خارجی ایجاد بک لینک به مقصد سایت مدنظر، در زیر پست‌های شبکه‌های اجتماعی است.

وبلاگ نویسی از تکنیک‌ های سئو خارجی

وبلاگ نویسی یکی از اصول اساسی در اجرای سئوی خارج از سایت است. وبلاگ‌ها به این دلیل که به‌سادگی ایجاد می‌شوند و کاربری آن‌ها آسان‌تر از وب‌سایت است، در مقایسه با سایت‌ها مخاطبان بیشتری دارند. به همین دلیل یکی از بهترین محل‌ها برای ایجاد لینک خارجی هستند.برای گرفتن بهترین نتیجه و کسب بیشترین ترافیک سایت، بهتر است وبلاگ‌های متفاوت با موضوعات مرتبط به فعالیت سایت ایجاد کنید. این وبلاگ‌ها باید از محتوای ارزشمند و مرتبط برخوردار باشند تا در افزایش ترافیک سایت و نتیجه‌گیری از سئو خارجی موثر باشند.پس از نوشتن محتوا با چند انکر تکست (کلمه‌ی حاوی لینک) مرتبط به سایت خود لینک دهید و از این طریق در بالا بردن رتبه سایت موثر باشید.

ایجاد گروه و انجمن‌های آنلاین

یکی از موثرترین تکنیک های سئو خارجی، ایجاد گروه و انجمن‌های آنلاین و فعالیت مرتبط با سایت خود در آن‌ها است. در انجمن‌های مختلف گفتگو ثبت نام کنید و با انتشار محتوای مرتبط در آن‌ها با چند کلمه‌ی کلیدی به سایت خود لینک دهید.پس از ایجاد لینک، مخاطبان را به ثبت نظر دعوت کنید و با این کار سایت خود را برای آن کلمات کلیدی که به‌عنوان انکر تکست استفاده شده‌اند، بهینه‌سازی کنید.همچنین می‌توانید بعد از شناسایی گروه‌ها و انجمن‌های مرتبط، در گفتگوی آن‌ها شرکت کنید و با ثبت یک نظر که از نظر محتوایی با فعالیت سایت شما مرتبط است، از طریق کلمه کلیدی متفاوت به صفحات سایت خود لینک دهید.

ثبت وب‌سایت‌ها در موتورهای جستجو

با ایجاد یک وب‌سایت، موتورهای جستجوی مختلف مانند گوگل، یاهو، الکسا، آل د وب، اکسایت و… سایت ایجاد شده را پس از مدتی مورد بررسی قرار می‌دهند و آن را ایندکس می‌کنند.ممکن است ایندکس شدن سایت توسط موتورهای مختلف جستجو، اندکی زمان‌بر باشد و شما مدت زمانی را که می‌توانستید از آن برای بهینه‌سازی سایت خود استفاده کنید از دست بدهید.برای تسریع این روند و سرعت بخشیدن به عملیات سئو، بهتر است بلافاصله بعد از ایجاد سایت، آن را به موتورهای جستجوی محبوب معرفی کرده و سپس ثبت کنید.

ایجاد مقالات

نوشتن مقالات، که در بعضی از وب‌سایت‌ها به نام بلاگ شناخته می‌شوند، یکی از کلیدهای اساسی در کسب اعتبار و ارزش بالا از موتورهای جستجو است.در هنگام تولید محتوا باید به رعایت نکات سئو توجه داشته باشید و با نوشتن محتوای مفید و جذاب علاوه‌بر تشویق کاربران برای بازگشت به سایت، بهترین رتبه را توسط الگوریتم‌های گوگل دریافت کنید.همچنین نوشتن محتوای مرتبط و علمی، در سایت‌هایی مانند Ezine و ایجاد لینک مرتبط در آن‌ها به سایت خودتان، یکی از تکنیک های سئو خارجی است. با این کار ترافیک زیادی در سایت شما ایجاد می‌شود و در نتیجه اعتبار وب‌سایت نزد موتورهای جستجو بالا می‌رود.

قرار دادن فهرست راهنمای مقالات در وب‌سایت

یکی از تکنیک‌ های سئو خارجی قرار دادن فهرست مقالات در وب‌سایت است. مقالات هر سایت نقش بسیار مهم و تعیین‌کننده‌ای در بهینه‌سازی آن سایت دارند و هرچه بازدید از آن‌ها بیشتر باشد رتبه سایت نیز بالاتر می‌رود.بسیاری از کاربران با ورود به سایت مورد نظر، دنبال مقالات مرتبط می‌گردند و اگر آن‌ها را به موقع پیدا نکنند ممکن است موجب بالا رفتن نرخ پرش شوند. شما باید با ایجاد فهرست مناسب و راهنمای مقالات در سایت به افزایش ترافیک هدفمند و در نتیجه افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو کمک کنید.

نشانه‌گذاری اجتماعی

سایت‌های اجتماعی، سایت‌هایی چند ساله و بسیار معروف مانند ردیت هستند و موتورهای جستجو به محتوای منتشر شده در آن‌ها اهمیت بسیار زیادی می‌دهند.برای استفاده از یکی دیگر از تکنیک های سئو خارجی کافی است به سایت‌های اجتماعی بروید و آخرین محتوای خود را در آن انتشار دهید. سپس از طریق ایجاد لینک سایت خود را به هزاران کاربر این سایت معرفی کنید. با انجام این کار ارزش وب‌سایت شما نزد موتورهای جستجو بسیار بالا می‌رود.

ساخت و پیوند لینک

همان طور که در قسمت بالا درباره‌ی سئو خارجی گفته شد، لینک‌سازی خارجی بر سه نوع زیر است:لینک طبیعی – لینک دستی – لینک خود ساخته.از سوی دیگر برخی از کارشناسان سئو لینک‌های خارجی را به موارد زیر تقسیم می‌کنند:لینک Nofollow – لینک Help – لینکDofollow – لینک Tag – لینک UGC.بهتر است برای حاصل شدن بهترین نتیجه و کسب رتبه‌ی بالا از موتورهای جستجو، در هنگام لینک‌سازی به سایت خود، از انکر تکست‌های یکسان استفاده نکنید.ایده‌آل‌ترین حالت، حالتی است که در هر مرتبه لینک‌دهی به وب‌سایت خود، از یک کلمه کلیدی متفاوت به‌عنوان انکر تکست استفاده شود.برای انتخاب انکر تکست مناسب می‌توان از خود کلمه کلیدی، کلمه کلیدی طولانی یا نام برند خود استفاده کرد.

سئوی خارجی

اشتراک تصاویر

یکی دیگر از اصلی‌ترین تکنیک‌ های سئو خارجی اشتراک تصاویر در سایت‌های ویژه برای این کار است. امروزه موتورهای جستجو، به عکس‌های استفاده شده در وب‌سایت نیز رتبه می‌دهند و افزایش ترافیک برای این عکس‌ها موجب بهبود رتبه‌ی کلی سایت می‌شود.اگر قصد دارید از این تکنیک سئو خارجی استفاده کنید، بهتر است عکس‌های استفاده شده در سایت خود را در سایت‌هایی مانند فلیکر، تامبلر، پیکاسا و سایت‌های مشابه بارگذاری کنید. این سایت‌ها از رتبه بالایی در موتورهای جستجو مانند گوگل برخوردار هستند.برای اشتراک‌گذاری تصاویر در این سایت‌ها، تصاویر سایت خود را در آن‌ها منتشر کنید و به وب‌سایت خود لینک دهید تا از این طریق ترافیک بالایی دریافت کرده و به بهینه‌سازی سایت خود کمک کنید.

بارگذاری کلیپ‌های صوتی و تصویری

همان طور که می‌دانید محتواهای ویدئویی و صوتی از ارزش بسیار زیادی نزد موتورهای جستجو برخوردار هستند و می‌توانند به بهینه‌سازی سایت کمک کنند. یکی دیگر از تکنیک های سئوی خارجی استفاده از کلیپ‌های صوتی و تصویری در سایت‌های ویژه این کار مانند آپارات یا یوتیوب است.بهتر است قبل از بارگذاری ویدئو در این سایت‌ها، از آن در وب‌سایت خود استفاده کرده باشید. پس از بارگذاری ویدئو آن را به صفحه‌ی سایت خود لینک دهید و ترافیک سایت خود را بالا ببرید.

 

 

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید