پلتفرم حافظ | طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ

راهنمای دریافت اینماد برای سایت

تصویر تیم تحریریه

تیم تحریریه

نوشته شده در پلتفرم حافظ

جستجو

دسترسی سریع

ما را دنبال کنید

راهنمای دریافت اینماد برای سایت

راهنمای دریافت اینماد برای سایت

دریافت اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) یکی از اصلی ترین کارهایست که هر صاحب وب سایتی باید بعد از طراحی سایت و سئو سایت و مشخص کردم تکلیف پشتیبانی وب سایت خود انجام دهد تا خیلی ساده تر حسن نیت خود و کیفیت محصولات و خدمات خود را به مشتریان خود اثبات کند تا کاربران اینترنت با خیال راحت بتوانند به شما و وب سایت اعتماد کرده در پرداخت های خود را انجام دهند. پس اگر شما هم صاحب یک وب سایت یا صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستید حتما به فکر دریافت Enamad برای وب سایت خود باشید. به همین منظور می توانید از این مقاله جامع کمک بگیرید و با راهنمای دریافت اینماد برای سایت  آشنا شوید.

اینماد (Enamad) چیست؟

فرض کنیم شخصی به منظور خرید یک کالا در اینترنت از وب سایت شما استفاده می‌کند، اولین چیزی که به آن فکر می‌کند اصالت کالای خریداری شده و اطمینان از اعتبار سایت و قانونی بودن فعالیت سایت (داشتن اینماد یا همان نماد اعتماد الکترونیکی) است! و اینکه آیا اصلا این وب سایت یک فروشگاه معتبر است؟! آیا اگر از این وب سایت خرید کنم، محصول خریداری شده را به دستم خواهد رساند؟ آیا می‌توانم با خیال راحت پول پرداخت کنم؟!بخاطر همین موضوع فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند برای نشان دادن حسن نیت خود و کسب اعتماد مشتری، گواهی معتبری بنام اینماد را جهت اطمینان دادن به کاربران و مشتریان خود از قانونی بودن فعالیت خود، دریافت کرده و به کاربران سایت نشان دهند.

راهنمای دریافت اینماد برای سایت

اینماد از سمت چه سازمانی صادر می شود؟

اینماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی پروانه‌ای از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک (وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران(بصورت مخفف “صمت”)) است که به منظور هدفمند سازی و تایید قانونمندی مراکز فروش و وب سایت‌های اینترنتی تجاری در جهت ایجاد اعتماد در مشتری، به مراکز فروش اینترنتی، اعطا می‌گردد. نماد اعتماد الکترونیکی بعد از تایید شدن هویت کاربر و نوع فعالیت وی، در ابتدا به مدت دو سال به وی داده می‌شود (تا قبل از اردیبهشت سال ۹۸ مدت آن یک سال بود).

بهتر است گواهی اینماد دریافتی را در بالای صفحه اصلی سایت فروشندگان و ارائه دهندگان خدمات الکترونیکی نمایش داده شود، البته گاهی نیز صاحبان کسب و کارهای اینترنتی تمایل دارند این نماد در پایین صفحه اصلی سایت نمایش داده شود. از آنجاییکه که مراکز خدماتی در فضای مجازی، جهت فروش کالا و ارائه خدمات از درگاه‌های پرداخت اینترنتی استفاده می‌کنند، ملزم به داشتن اینماد هستند و باید برای تایید صحت عملکرد خود و جلوگیری از سوء استفاده‌های مالی و کلاهبرداری‌های اینترنتی، اقدام به گرفتن Enamad کنند!

کلاه برداری با نماد اعتماد تقلبی!

نکته فوق العاده مهمی که باید به آن توجه کنیم این است که نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد، باید قابلیت کلیک خوردن را داشته باشد! به این معنی که، زمانی که کاربر بر روی آن کلیک می‌کند، مشخصات سایت از جمله آدرس اینترنتی کامل وب سایت، آدرس و شماره تماس شرکت ارائه دهنده خدمات مطرح شده در سایت، ایمیل شرکت و تاریخ انقضای اینماد در یک صفحه نمایش داده شود.

موارد بسیاری از کلاهبرداران و افراد سودجو با عکس اینماد کاربران را گمراه می‌کنند که این کار در قسمت جرایم اینترنتی پلیس فتا موجود است. پس حتما به این نکته توجه کنید که صفحه ای که پس از کلیک بر روی اینماد نمایش داده می‌شود، صفحه‌ای از سایت مرکز توسعه تجارت الکترونیک به نشانی trustseal.enamad.ir به صورت اتوماتیک در مرورگر شما نمایش داده خواهد شد و در صورتی که نتوانستید این صفحه را در مرورگرتان مشاهده کنید و صرفا تصویری از آن را دیدید، از هر گونه دریافت خدمات از سایت مورد نظرتان خودداری و یا احتیاط کنید‍.

چند نوع اینماد وجود دارد؟ و ستاره‌های اینماد به چه معنی است؟

انواع نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد معمولا بر اساس تعداد ستاره دسته بندی می‌شود. به این صورت که تعداد ستاره‌های بیشتر به معنی کسب امتیاز بالاتر و مطمئن تر بودن آن کسب و کار اینترنتی و عملکرد بهتر آن است. انواع دسته بندی اینماد به شرح زیر می‌باشد:اینماد موقت:در واقع یک اینماد موقت با مدت زمان کوتاه است که به مراکز فروش اینترنتی و وب سایت‌هایی که دارای حداقل معیا‌رهای تعریف شده هستند، داده می‌شود تا پس از صرف زمان کافی جهت بررسی مدارک آنان، در صورتی تمام شرایط مورد نیاز را داشتند نماد اعتماد دائم اعطا شود.اینماد دائم یک ستاره:در واقع این اینماد را می‌توان بعد از اینماد موقت و در صورتی که سایت فروشگاهی یا خدماتی بتواند بررسی‌های لازم را با موفقیت پشت سر بگذارد، به وی اعطا می‌شود. برای دریافت این اینماد، باید مجموعه ای شامل معیارهای خاصی در آن سایت فروشگاهی یا خدماتی رعایت شود.

اینماد دائم دو ستاره:برای دریافت این اینماد، تقریبا مراحل مشابه نماد دائم یک ستاره را باید طی کنید. تنها تفاوتی که وجود دارد این است که برای داشتن این اینماد، دریافت و نصب گواهی امنیت SSL در وب سایت ضروری می‌باشد. گواهی SSL به شما این امکان را می‌دهد که آدرس سایتتان به جای http با عبارت https شروع شود. این عبارت به رنگ سبز رنگ در نوار آدرس مرورگر نمایش داده می‌شود. گرفتن این گواهینامه به معنای امن بودن آن کسب و کار است و امکان کلاهبرداری از سمت سایتی که دارای این گواهینامه است وجود ندارد.

چرا باید از اینماد برای وب سایت خود استفاده کنیم؟

وب سایت‌ها و فرشگاه‌های اینترنتی به دلایل زیادی از اینماد استفاده می‌کنند. دلایلی از جمله:ایجاد اعتماد و اعتبار میان فروشنده و مشتری ، دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانکی برای ارائه خدمات ،جلوگیری از سوءاستفاده افراد سودجو ، بالا رفتن امنیت در مبادلات و معاملات ، حفظ نمودن حریم شخصی مشتریان ،ب رقراری ارتباط با مراکز پستی جهت ارسال کالا و خدمات ، پیاده سازی سیستم تحویل در محل برای اجناس

کدام کسب و کارها به اینماد نیاز دارند؟

تمامی وبسایت‌ها و مراکز فروش اینترنتی که کالای فیزیکی و دیجیتالی و یا خدمات خاصی را به مشتریان ارائه می‌کنند و وبسایت‌هایی که مراحل سفارش، ثبت و پرداخت را بصورت آنلاین انجام می‌دهند، ملزم به دریافت اینماد برای نشان دادن حسن نیت خود به کاربران هستند. در صورتی که وب سایت شما در زمینه تبلیغات فعالیت می‌کند و خدماتی را ارائه نمی‌دهد نیازی به کسب اینماد ندارید. دریافت نماد اعتماد الکترونیکی در مقایسه با سایر مجوز‎های لازم برای کسب و کارهای اینترنتی، بسیار آسان تر است به طوری که حتی شما نیازی به داشتن شرکت ثبت شده هم ندارید و بصورت حقیقی هم امکان دریافت نماد وجود دارد!

در ادامه این مقاله، آموزش دریافت اینماد که توسط پلتفرم حافظ برای شما تهیه شده است، می‌توانید توسط یک مدرک شناسایی مراحل ثبت نام اینماد را انجام دهید. پس از ثبت نام اولیه در سایت مرکز تجارت الکترونیک، در صورتی که مشخصات محل کسب و کار اینترنتی شما، اطلاعات فردی و همچنین شماره تماس شما، تایید شوند و صلاحیت دریافت اینماد را داشته باشید، در طی مدت زمان یک ماه می‌توانید اینماد خود را دریافت کنید. لازم به ذکر است که در صورت تایید صلاحیت نهایی، شما باید برخی از مدارک خود را ابتدا از طریق دفاتر اسناد رسمی تایید کرده و سپی به صورت پستی ارسال کنید و به حضور فیزیکی شما برای دریافت اینماد اصلا نیازی نیست.

هزینه دریافت اینماد چقدر است؟

برای دریافت اینماد نیاز به ۲ مرتبه پرداخت هزینه بصورت آنلاین است:هزینه اشتراک ۲ ساله نماد اعتماد الکترونیکی به مبلغ ۱۷۵.۰۰۰ تومان و هزینه ارسال نامه پستی جهت احراز آدرس به مبلغ ۲۳.۵۰۰ تومان ،  سازمان نماد اعتماد الکترونیکی پیشنهاد میکنه که پرداخت هارو از طریق مرورگر فایرفاکس انجام بدیم، اما ما همیشه با گوگل کروم انجام میدیم و همه چیز عالی پیش میره.

شرایط دریافت اینماد چیست؟

راهنمای دریافت اینماد برای سایت

برای گرفتن اینماد داشتن مجموعه ای از شرایط لازم است.اینماد صرفا به وب سایت‎هایی که خرید و فروش کالا یا خدمات انجام می‌دهند، اعصا می‎شود و سایر سایت‎های اینترنتی نیازی به دریافت آن ندارند.مشخصات و قیمت کالا یا خدمات ارائه شده توسط فروشندگان باید در سایت به طور کامل درج شود. همچنین اطلاعات خرید شامل نوع کالا، تعداد، نام خریدار و فروشنده و قیمت نهایی باید به صورت پیش فاکتور به خریدار ارائه شود.در صورت درخواست شخص متقاضی اینماد، امتیاز دامنه سایت به نام شخص درخواست کننده خواهد بود و اگر درخواست کننده شخص حقوقی باشد باید امتیاز دامنه سایت مورد نظر به اسم شرکت یا یکی از اعضای ارشد هیئت مدیره باشد. به منظور بررسی اطلاعات صاحب دامنه از سایت whois استفاده کنید.

برای دریافت اینماد یا نماد الکترونیکی باید صلاحیت فرد متقاضی از طرف پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی (ناجا) تایید شود. در صورت عدم تایید صلاحیت فرد، درخواست اینماد بایستی فرد از طریق پنل کاربری خود در سایت مرکز تجارت الکترونیک، درخواست تجدید نظر نماید که در این مرحله در دادگاه برای شخص پرونده تشکیل می‌‌شود و می‌تواند از طریق دادگاه، درخواست تجدید نظر نماید. این درخواست باید به همراه کلیه مدارک مربوط به رفع سوء پیشینه کیفری به ایمیل پلیس اماکن به آدرس amaken@enamad.ir ارسال شود.حداقل سن برای دریافت اینماد، ۱۸ سال تمام است. شایان ذکر است که برای متقاضیان مرد داشتن کارت پایان خدمت، معافیت سربازی یا گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است. در صورتی درخواست کننده کمتر از ۱۸ سال داشته باشد باید حکم رشد صادر شده از دادگاه را برای دریافت اینماد، ارائه دهد.

مدارک مورد نیاز دریافت اینماد چیست؟

مدارک مورد نیاز برای دریافت اینماد برای متقاضیان حقیقی و حقوقی متفاوت است و شما باید با توجه به نوع موجودیت خود، مدارک مورد نیاز را تهیه و ارائه نمایید.مدارک مورد نیاز دریافت اینماد اشخاص:تصویر مجوز فعالیت خود را که از اصناف مربوط به دسته فعالیت شغلیتان قابل دریافت است (الزامی نیست) تایید و امضای تعهد نامه اشخاص حقیقی (این تعهد نامه به منزله تایید و پذیرش قوانین کشور در مورد مراکز فروش اینترنتی و وب سایت‌ها می‌باشد. این فرم از طریق پست برای متقاضی ارسال می‌شود و بایستی در دفاتر اسناد رسمی امضا شود)

مدارک مورد نیاز دریافت اینماد شرکت‌های خصوصی : متقاضیان حقوقی شامل مراکز و شرکت‌های تجاری و غیر تجاری باید این مدارک را در جهت دریافت اینماد به مرکز توسعه تجارت الکترونیک ارائه نمایند.تصویر از آگهی روزنامه رسمی شرکت،تصویر اصل اساسنامه شرکت،تصویر پروانه و یا مجوز فعالیت شرکت،تعهد نامه یک شخصیت حقوقی در شرکت که می‎تواند از اعضای هیئت مدیره، شخص مدیر عامل و یا یکی از وکلای شرکت باشد،آخرین آگهی تغییرات آدرس شرکت،آخرین آگهی تغییرات نام‌های اعضای هیئت مدیره،آخرین آگهی زمینه فعالیت شرکت

 

دیدگاهتان را بنویسید